omnimo-ballon-2531761

In onze stijl van werken herken je onze kernwaarden:

Moed
Moed moet! Als je dingen écht wilt laten gebeuren, als je écht wilt groeien, dan kun je niet zonder moed. Moed om zaken los te laten, om te durven experimenteren. Om het anders te doen dan je altijd deed en de omgeving van je gewend is. Uit je comfort zone, want jezelf ontwikkelen binnen die comfort zone, dat kan niet. Moed tonen dus – en dat doen we graag samen met je in onze trajecten.

Energie
Zoals Einstein al zei: “Alles is energie, zo simpel is het”. Maar het gaat erom wat je ermee dóet.

Als je eenmaal weet wat je wilt, is er energie nodig om daar realiteit van te maken. Vaak is daar een eerste ‘vonk’ bij nodig. Juist díe ‘vonk’, díe brengen we mee om de gewenste ontwikkeling op gang te brengen. Onze energie dus, als brandstof / aanjager voor jouw of jullie ontwikkeling. En alles waar je energie aan geeft, groeit. Die groei daadwerkelijk realiseren, da’s precies waar we vol voor gaan.

Samen
We geloven onvoorwaardelijk in de kracht van de dingen samen doen. Een traditionele klant-leverancier of trainer-pupil verhouding, daarvoor moet je dan ook niet bij ons zijn. Omdat we simpelweg weten, dat dat nooit het maximale resultaat gaat opleveren. Wat dan wel? Alles wat je met of bij Omnimo doet, doen we gezamenlijk, op basis van volstrekte gelijkwaardigheid. Wedden dat dat je veel verder brengt?

Plezier
Aristoteles zei het al: “Plezier in het werk maakt perfectie in het werk”. Plezier zorgt voor energie, betrokkenheid, gedrevenheid. En is altijd een essentieel onderdeel van alles wat we bij Omnimo doen, mét en vóór jou en je organisatie.